ДОСТАВКА

Доставката на продукти от Сити Вендинг се осъществява, чрез куриерска компания Еконт. Стандартната цена за доставка на поръчки под 99.00 лева с добавен ДДС е равна на 7.00 лева. В зависимост от вашата дестинация и крайната стойност на вашите поръчки, транспортните разходи могат да варират. Поръчките се доставят в рамките на 48-72 часа от датата на тяхното приемане от куриерската компания.
Доставката на поръчки на стойност над 99.00 лева е безплатна до офис на “Еконт”.
Доставката се осъществява след потвърждение на поръчката по телефона.
Поръчки, направени след 13.00 часа се обработват на следващия работен ден.
След като бъде приета Вашата поръчка, ще получите автоматично генерирано съобщение на Вашата електронна поща, в което се съдържа номера поръчката Ви.
Когато поръчката Ви бъде подготвена за изпращане, ще Ви уведомим за това по електронната поща или телефон.
Продуктите ще бъдат изпратени с куриер на адреса за доставка, който сте посочили.
Доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни.
Доставката, както и всички транспортни разходи са за сметка на клиента (за поръчки под 99.00 лв.).
Доставки се извършват само на територията на страната.
Не се извършват доставки на продукти в официални неработни дни и по време на национални празници.
Сити Вендинг си запазва правото да променя срока на доставка, като ви информира за това чрез електронната поща или телефон. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка. При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочените данни за контакти.
При ненавременна доставка, Сити Вендинг не дължи неустойка на клиента, а той от своя страна си запазва правото да откаже поръчката.
При констатирани нарушения във външния вид на стоката се обърнете към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.

ПЛАЩАНЕ

Всички цени в електронния магазин са в български лева и с включен ДДС.
Цените са за единично количество и не включват разходите за доставка, освен ако не е изрично упоменато.
Плащания се осъществяват чрез карта (Visa и MasterCard), банков превод или наложен платеж, при доставката – в брой от Клиента или от трето лице, от името на Клиента;
При избор на начин на плащане, предвиден в описанието по-горе, Клиентът – потребител по Закона за защита на потребителите, декларира съгласие за извършване на плащане на стоките по смисъла на чл. 53, ал.1 от закона.

5%

отстъпка при първата си покупка! 🎁

Абонирайте се за нашия бюлетин и получете отстъпка* при следваща поръчка!

С регистрацията за бюлетина вие се съгласявате, че ние ще обработваме вашата информация в рамките на нашата Декларация за поверителност.