1. Връщане на продукти, закупени от “Сити М” ООД

Клиентът има право да върне артикул в срок не по-дълъг от 14 дни от датата на получаване на поръчката. В този случай е необходимо да върне пратката с куриер на адреса, от който му е изпратена заедно с подробно попълнен Формуляр за връщане на продукт. Ако поръчката е изпратена от различни обекти на “Сити М” ООД, клиентът трябва да върне всеки продукт до съответния обект.

“Сити М” ООД възстановява по банков път всички суми, платени от потребителя, на банковата сметка, посочена във Формуляра за връщане.

Транспортните разходи за връщане и замяна са за сметка на Клиента, освен в случаите когато:

получената стока явно не съответства на заявената в поръчката;
грешката е настъпила в резултат на вина на “Сити М” ООД;

В тези случаи клиентът трябва да изпрати стоката с куриерска фирма Еконт за сметка на “Сити М” ООД.

ВАЖНО: Не изпращайте стоката с наложен платеж, тъй като няма да бъде приета

2. Връщането се допуска при следните условия:

Стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от “Сити М” ООД – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава) и формуляр за връщане.
Когато връщането на продукт е за сметка на “Сити М” ООД това става задължително с куриерска фирма Еконт, а не с произволно избран куриер от клиента.

3. Срок за възстановяване на суми, платени с карта, пощенски паричен превод или наложен платеж.

Съгласно разпоредбите на ЗЗП, “Сити М” ООД възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката.
“Сити М” ООД не носи отговорност при попълнени неверни данни или непопълнени данни по време на регистрация, както и във формулярите за възстановяване на суми, от които може да произтече удължаване на срока за възстановяване или възникване на други неудобства за клиента.
“Сити М” ООД запазва право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

Възстановяването на суми, направени с банкови карти   става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 дни.

Тук може да изтеглите бланка за връщане на продукт.

5%

отстъпка при първата си покупка! 🎁

Абонирайте се за нашия бюлетин и получете отстъпка* при следваща поръчка!

С регистрацията за бюлетина вие се съгласявате, че ние ще обработваме вашата информация в рамките на нашата Декларация за поверителност.